Viszik, mint a cukrot. Samsung Galaxy S4

Viszik, mint a cukrot. Samsung Galaxy S4

Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy előre megmondható legyen: a Samsung Galaxy S4 nagy jövő előtt áll. A Samsung nem tudott nagyon mellé nyúlni az S4-gyel. Voltak és vannak ugyan kétkedők, kevés a szemmel észrevehető változás, mégis a név és a brand teljesíti azokat az eladásokat, amelyekkel bekerülhet a hírekbe. Természetesen ezek alapja, hogy az S4 egy tényleg jó készülék. A marketing pedig olyan profi módon kínálja az embereknek telefonjait, hogy ez az eladásokon is meglátszik.

Az S3-as elődmodellből mintegy 100 nap alatt 20 millió készülék fogyott el. Az S4-es nagy testvérnek ehhez a számhoz alig két hétre volt szüksége. Bár a telefonból 1,7-szer több fogyott, mint az S3-ból, mégis érdemes megjegyezni, hogy a növekedés üteme lassult. Ennek oka, hogy nem bírták tartani ezt az óriási mennyiséget.

A Galaxy S4 sikerét igyekszik meglovagolni a cég, ami várható és egyértelmű lépés. Rövid idő leforgása alatt már három alternatív S4-et bemutattak. A fotósoknak kedveskednek a Galaxy S4 Zoom-mal. Ez a készülék nagyobb szenzorral és tízszeres zoommal rendelkezik. Az S4 Active az aktívabb életformát kedvelőknek lehet érdekes. Ez a telefon csepp-, pór- és ütésálló az IP67-es szabályok szerint). Akik pedig nem szeretik a nagyobb kijelzőt, azok a Samsung Galaxy S4 Mini-vel élvezhetik a telefonálást és a hétköznapokat.

Elemzők az év végére 80 milliós eladást várnak az S4-től. Kérdés, hogy ezt a számot az említett hullámvölgy miatt sikerül-e elérni.

Forrás: android.rook.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük