Szépen hódít az új ConCorde Rokee tab


Az új ConCorde Rokee tab szépen hódít

Piacra került a Concorde legújabb gépe, a Concorde tab Rokee. Ez az alsó kategóriás táblagép igen olcsó árával hívja fel magára az érdeklődők figyelmét. 22 ezer Ft-os áron már megvehetjük. Az eredetileg 27 ezer Ft-os árból a korábbi Concorde táblagép tulajdonosok kapnak 5000 Ft kedvezményt. Ezzel a hűségakcióval nagyot robbanthat a gyártó.

A tablet magját az az Allwinner A20-as chipset alkotja, amiben megtalálható egy 1.2 GHz-es, kétmagos processzor és egy ugyancsak kétmagos Mali-400MP2 CPU is. A teljesítménye elmarad ugyan néhány egyéb gép teljesítménye mögött, de még így is rendkívül jónak mondható főleg, ha az árat is tekintetbe vesszük.

A 7″-os kijelző a 1024×600 pixel felbontásával elfogadhatónak mondható, de tisztában kell lenni azzal, hogy sajnos a betekintési szög és a színek nem a legjobbak.

Aki ezen gép mellett teszi le a voksát, az kap egy 1.3 Mpixeles előlapi kamerát, 1GB RAM-ot, 8 GB belső tárhelyet. Ezek mellett helyet kapott még a készülékben egy HDMI kimenet is, ami elég pozitív és talán ritka is ebben az árkategóriában. A Concorde Rokee-t Android 4.2.2 OS mozgatja. Az akkumulátor 3400 mAh-ás, amely 5 órányi filmlejátszásra is alkalmas.


Az új ConCorde Rokee tab szépen hódít

Forrás: tablethirek.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük